عنوان گروه خبري / خدمات شهری .
  • ساعت : ۰۹:۱۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۹/۱۵ 
  • تعداد بازدید : 79
  • کد خبر : ۲۳۷۳
سه دستگاه ماشین‌ مكانیزه جمع آوری زباله با اعتبار 130میلیارد ریال به ناوگان خدمات شهری شهرداری تایباد افزوده شد.
مهندس کریم زاده گفت:با توجه به وسعت بالای محدوده خدماتی شهر تایباد، افزایش ناوگان ماشین آلات خدماتی با اولویت در دستور کار شهرداری تایباد قرار گرفت.

شهردار تایباد گفت: با نگاه نوسازی و در راستای تقویت ناوگان پشتیبانی و افزایش راندمان اداره خدمات شهری در جمع آوری زباله و خدمات دهی مناسب به شهروندان فهیم تایباد، دو دستگاه ماشین مکانیزه جمع آوری زباله 8تن؛یکدستگاه ماشین جمع آوری زباله سبک با اعتبار 130 میلیارد ریال خریداری و تجهیز گردید و  به ناوگان خدمات شهری افزوده خواهند شد..

کریم زاده بابیان این خبر اظهار کرد: اولین ماشین جاروب خیابانی و جدول شوی در سال1401 خریداری گردید.در حال حاضر این شهرداری با 5دستگاه ماشین مکانیزه جمع آوری زباله و 5 دستگاه کمپرسی6 تن  در حال ارائه خدمات به شهروندان است.

وی با اشاره به برخی از فعالیت‌های ماشین‌آلات این اداره  افزود: روزانه 25درصد از رفت‌وروب معابر مکانیزه انجام می شود که منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه ها می گردد ؛همچنین روزانه90 تن زباله  جمع آوری و در سایت زباله دپو می گردد که باتوسعه شهر وافزایش جمعیت نیازمند خرید ماشین آلات جدید بودیم.

photo15197981516.jpgphoto15197981695.jpgphoto15197982502.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0